Search results for kohavizion - Ferizaj24 - Video

Search results for kohavizion

RAMUSH HARADINAJ EKSPLODON NË INTERAKTIV 0    0

Kryeministri i Kosoves, Ramush Haradinaj per pak sa nuk ka eksploduar ne Interaktiv me gazetarin Xhemajl Bombarduesin. Por Kryeministri ka kritikuar prokuronin Elez Blakaj per lënden "vetera...

Ferizaj24 49 views

EXPRESS - EXPRESS 24.10.2012 554 NDALOHET 554 FILMI I BUDA... 0    0

Drejtoria e Arsimit dhe e Kulturës në Komunën e Ferizajt a bërë të ditur se nuk i ka dhënë leje regjisorit Halil Budakova që filmi i tij "Shkolla e maleve" të shfaqet në m...

Ferizaj24 46 views