Search results for shkumbin kryeziu - Ferizaj24 - Video

Search results for shkumbin kryeziu

Grupi Labia - Kenge te paharruara 0    0

Leonora Jakupi , Ramadan Krasniqi Dani , Mimoza Mustafa , Mihrije Braha , shkumbin kryeziu , Dritero Shaqiri , Faton Isufi ****Programi Festiv Labia Gëzuar 2017**** Të gjitha të drejtat audio dh...

Ferizaj24 34 views

NIN – Nënat që rrisin të vetme fëmijët – 04.06.2018... 0    0

Nd’rrimi i Natës është emision i tipit Talk Show në Klan Kosova, me nikoqirë Alaudin Hamitin dhe gazetare Donika Lamaxhemën dhe Donika Gashin. Nënat vetushqyese apo nënat e vetme e që na an...

Ferizaj24 34 views