Trending Media - Ferizaj24 - Video

Trending Media

MATURA 2016 - FERIZAJ /FOTO LEARTI/Restaurant Eleganti 0    0

Pjesë nga atmosfera e matures se Gjimnazit ""Dr.Shaban Hashani""- shkollës së muzikes ""Çesk Zadeja"" Gjimnazi "&am...

Ferizaj24 136 views

FerizaJ 0    0

look and tell me what u think

Ferizaj24 188 views

Vjedhje barnatore Joni, Ferizaj 0    0

Kapet hajduti ne tentim vjedhje te nje laptopi ne Farmaci Joni ne Ferizaj ,mirpo pronari e kap ,ku njofton Policin ,ku shifet se policia arrijne per 3.40 min dhe e prangosin hajdutin.

Ferizaj24 123 views