Ferizaj24 Public Stream - Ferizaj24 - Video
About Ferizaj24

12 months ago

1,075,421 Subscribers

Albania

Report Ferizaj24

Latest Subscribers
Ferizaj24
Loading...
Ferizaj24 submitted LIQENATI I KRISTALTË! 11.01.2019 7 months ago
Ferizaj24 submitted VIDEO E PLOTE 7 months ago

Top Story/ Kujdes kur përdorni bankomatet, ja sinjali që j... 0    0

Top Story tregon dhe një metodë të sofistikuar që piratët e kibernetikës aplikojnë masivisht për vjedhjen e llogarive bankare. Bëhet fjalë për sulme që thuajse nuk lënë prova krimi. Mili...

Loading...