Ferizaj24 Uploads (11041) - Ferizaj24 - Video
About Ferizaj24

9 months ago

1,075,421 Subscribers

Albania

Report Ferizaj24

Latest Subscribers
Ferizaj24
Loading...
Uploads (11041)

Top Story/ Kujdes kur përdorni bankomatet, ja sinjali që j... 0    0

Top Story tregon dhe një metodë të sofistikuar që piratët e kibernetikës aplikojnë masivisht për vjedhjen e llogarive bankare. Bëhet fjalë për sulme që thuajse nuk lënë prova krimi. Mili...

Ferizaj24 67 views

Historiku i Ferizajt 0    0

Radio Lyra, është webradio, ku emitojmë muzikë të mirëfilltë shqiptare, të zhanrëve të ndryshme.Në Radio Lyra,emitojmë emisione të drejtëpërdrejta nga ora 20:30-22:00 urime dhe përshë...

Ferizaj24 16 views
Loading...