Ferizaj24 Uploads (11041) - Ferizaj24 - Video
About Ferizaj24

9 months ago

1,075,421 Subscribers

Albania

Report Ferizaj24

Latest Subscribers
Ferizaj24
Loading...
Uploads (11041)

ZONJA FAZILET DHE TE BIJAT – EPISODI 49 0    0

ZONJA FAZILET DHE TE BIJAT – EPISODI 49 ZONJA FAZILET DHE TE BIJAT – EPISODI 49 ZONJA FAZILET DHE TE BIJAT – EPISODI 49 ZONJA FAZILET DHE TE BIJAT – EPISODI 49 ZONJA FAZILET DHE TE BIJAT – E...

Ferizaj24 17 views

Zonja Fazilet dhe te bijat - Disa foto nga episodi i fundit ... 0    0

Video nga rubrika : Serial Fan Used app : Vlogit Music - song : Desert Sky - Silent Partner Subscribe per me shume video. No copyright ✅. Just fan

Ferizaj24 6 views

Pas serialit 554 Zonja Fazilet dhe te bijat 554 Yagizi rik... 0    0

Video nga rubrika: "Serial Fan". Subscribe per me shume video. _______________________________________ Music : Jingle Punks - Road to Moscow Used app: Vlogit No copyright. Just fan...

Ferizaj24 9 views

Pas serialit 554 Zonja Fazilet dhe te bijat 554 Hazani rik... 0    0

Video nga rubrika : Serial Fan Used app: Vlogit Photos : Instagram Music: Jinkle Punks- Action Hero Subscribe per me shume video. No copyright . Just fan.

Ferizaj24 7 views

Zonja Fazilet dhe te bijat-Episodi 123 (promo)| Hite Te Reja 0    0

SUBSCRIBE Mos harroni te beni like te lini komentin tuaj dhe na thoni ndonje sygjerim per video. Regjistrohuni ne kanalin tone per me shune video. SUBSCRIBE Sa me shume SUBSCRIBE aq me shume seri. Es...

Ferizaj24 16 views

Pas serialit Zonja Fazilet dhe te bijat, Exhe rikthehet me n... 0    0

Video nga rubrika : Serial Fan Music: Jason Farnham Used app: Vlogit Subscribe per me shume video. No copyright Fair use. Just fan.

Ferizaj24 9 views

Fejohet aktorja e njohur e serialit “Zonja Fazilet dhe të... 0    0

Çifti i famshëm i të dashuruarve janë fejuar në një ceremoni tradicionale në Izmir të Turqisë.Siç e do tradita, Yurtçu piu edhe kafenë nga dora e të dashurës së tij.

Ferizaj24 13 views
Loading...