Ferizaj: Video ku shihet një qytetar duke hedhur baltë skaj hekurudhës - Ferizaj24 - Video

Ferizaj: Video ku shihet një qytetar duke hedhur baltë skaj hekurudhës

19 views

0   0

Video ku shihet një qytetar duke hedhur baltë skaj hekurudhës që ka nxitur reagimin e Inspektoratit të Komunës, duke e identifikuar dhe gjobitur atë me gjobë administrative në vlerën 100,00€.

Të pakompromis në betejën për mbrojtjen e mjedisit!

Published 1 month ago

Category Video  /  General

View More
Loading...