Historiku i Ferizajt - Ferizaj24 - Video

Historiku i Ferizajt

16 views

0   0

Radio Lyra, është webradio, ku emitojmë muzikë të mirëfilltë shqiptare, të zhanrëve të ndryshme.Në Radio Lyra,emitojmë emisione të drejtëpërdrejta nga ora 20:30-22:00 urime dhe përshëndetje dhe nga 22:00-24:00 tema të ndryshme .Ju mundë t'na ndëgjoni në www.radiolyra.com dhe radiolyra.blogspot.se dhe mund të na kontaktoni në Skype live:radiolyra ju mirë pret stafi i radio lyra www.radiolyra.com

Published 5 months ago

Category Video  /  General

View More
Loading...