NIN – Nënat që rrisin të vetme fëmijët – 04.06.2018 – Klan Kosova - Ferizaj24 - Video

NIN – Nënat që rrisin të vetme fëmijët – 04.06.2018 – Klan Kosova

38 views

0   0

Nd’rrimi i Natës është emision i tipit Talk Show në Klan Kosova, me nikoqirë Alaudin Hamitin dhe gazetare Donika Lamaxhemën dhe Donika Gashin. Nënat vetushqyese apo nënat e vetme e që na anglisht iu referohemi “single moms”, flasin për përvojat e tyre personale.

Në studio: Vlora Dumoshi, Rreze Duli dhe Kaltrina Ibishi.
View More
Loading...