Top Story/ Kujdes kur përdorni bankomatet, ja sinjali që ju shpëton! - Ferizaj24 - Video

Top Story/ Kujdes kur përdorni bankomatet, ja sinjali që ju shpëton!

92 views

0   0

Top Story tregon dhe një metodë të sofistikuar që piratët e kibernetikës aplikojnë masivisht për vjedhjen e llogarive bankare. Bëhet fjalë për sulme që thuajse nuk lënë prova krimi. Miliona llogari bankare vidhen çdo vit duke përdorur kartat e klonuara.
View More
Loading...